header
Dieren Tolk Maus Sturmer
navigation
 • Home
 • Werken met dieren
 • Maus in gesprek met.......
 • Brievenrubriek
 • kaarsje voor uw zieke of overleden dier
 • Verjaardag, geboorte, welkom of ander feest van uw dier
 • Gezondheidstips voor uw dier
 • Dierenverhalen en humor
 • Stamgegevens
 • Contact
 • Mijn werk als medium helderziende vertrouwenspersoon
 • Linkpagina
 • Bandu - Sally - Gina en Change

   

  Bandu - Sally - Gina en Change

  Het verhaal van Daniëlla over alle vier de dieren

   

  Mijn naam is Daniëlla en Maus heeft onlangs mijn diertjes gelezen.
  Ikzelf heb 2 honden en had ook nog een ratje (die is helaas nu overleden) maar wilde toch de uitdaging iets groter maken voor haar en heb de hond van mijn vader er ook bij gedaan.

   

  We begonnen bij Gina een Labrador van 13 jaar, Maus is nog nooit bij mijn vader geweest en toch kreeg ze dingen door bijvoorbeeld over bepaalde dingetjes in het interieur en over de persoonlijkheid van Gina en over de relatie tussen haar en mijn vader.

  Ook werden er dingen verteld over de persoonlijkheid van mijn vader van hoe Gina dat zag en ik kan vertellen dat heel veel dingen klopte.
  Er werd bijvoorbeeld geadviseerd om de mand te verplaatsen van Gina want ze vond die plaats niet zo fijn en nu deze op een andere plaats staat, ligt ze vaker in der mandje.
  Als 2de werd Bandu gelezen een Engelse Stafford van 9 jaar.
  Bandu en ik zijn al heel wat jaren samen maar het eerste half jaar van zijn leven heeft hij een iets wat mindere tijd gehad en toen is hij pas naar mij gekomen.
  Hier kon Maus ook veel over het gedrag van Bandu vertellen waarbij heel veel dingen ook goed waren.
  Het ging bijvoorbeeld over de aandacht wat bandu soms vroeg en op welke manier dat ging en natuurlijk over de persoonlijkheid van Bandu zelf.
  Bij de punten wat besproken werden kon ik mij in heel veel dingen vinden en herkende ik wat ze vertelde.
  Als 3de werd Sally gelezen een Amerikaanse Stafford van 2 jaar, deze dame is een ware prinses en veel dingetjes waar Bandu mee zat had met Sally te maken.
  Zo vond bijvoorbeeld Bandu Sally erg overheersend en daar kon hij niet altijd even goed mee omgaan.
  De persoonlijkheid van Sally werd ook besproken en ja, daar herkende ik ook heel veel dingen van.
  Sally gedraagt zich als een echt diva en heeft een eigen willetje en Maus kon mij dit ook vertellen.
  Als 4de werd het ratje gelezen, hij heette change en was 2,5 jaar geworden.
  Ik had het ratje erbij gedaan omdat het een heel ander dier is dan een kat of een hond en t leek mij leuk om te kijken of het ook bij ratjes werkte.
  Het probleem is alleen dat je met een rat een heel ander contact hebt als met een hond, bepaalde dingen herkennen is dan ook wat lastig maar toch werden er dingen verteld die klopte.
  Change is bij mij geboren en toen hij geboren was had hij 4 maatjes, zijn moeder, tante, zijn vader en een ander mannetje ook had hij een broertje of zusje en die is als ritten overleden en heeft maar paar daagjes geleefd.
  Change heeft dus merendeel van zijn leven bij andere ratjes geleefd en toen opeens was hij alleen en Maus kon mij dit ook vertellen.
  Maus vertelde ook dat ze voelde dat hij een beperking had in bewegen alsof hij iets aan zijn pootje had, helaas had mijn ratje inderdaad een probleem aan zijn pootje, hij had namelijk kanker en er zat een gezwel tussen zijn beentjes, aan deze ziekte is hij dan ook onlangs overleden.

  Dit was voor mij een hele leuke en mooie ervaring om dit te doen.
  Er werd natuurlijk heel uitgebreid gesproken over dingen maar om dat allemaal op te schrijven, daar is het teveel voor.
  In het gesprek kwamen soms ook dingen tevoorschijn waarbij ik dacht van nee dit herken ik niet en dan zal Maus ook gaan uitzoeken waarom dat naar boven komt en hoe verder het gesprek vordert werden die dingen alsnog verklaard.
  Het gesprek met Maus vond ikzelf ook prettig, ze is een lieve energieke maar toch ook een rustige vrouw die heel eerlijk en open tegen je is, ik voelde me mij erg op mijn gemak bij haar en ze laat je met een goed gevoel weggaan.
  Ik kan iedereen aanraden om dit een keer te doen, is het niet omdat je diertje problemen heeft dan is het wel om gewoon te weten te komen over hoe je dieren denken en hoe ze zich voelen.

  Maus ik wil je nogmaals bedanken dat je mijn diertjes gelezen hebt en wens jou dan ook heel veel succes en plezier toe in de toekomst met het lezen van de diertjes en hoop dat je vele diertjes en de baasjes mag en kan gaan helpen.

  Lieve groetjes Daniëlla 

  Ladgraaf,  2016-12-03